Gulden sponsort Costakika

17 Jun 2017 in de rubriek Algemeen

De Ironman 70.3 is een triatlon welke georganiseerd wordt door de World Triathlon Corporation. Het parcours bestaat uit een zwemtocht van 1,9 km, een fietstocht van 90 km en een hardloopwedstrijd over de halve marathon (21,1 km). De naam (70.3) is afgeleid uit de totale afstand in mijlen van een hele Ironman. Dit jaar vindt de Ironman 70.3 plaats in Costa Rica. Meer informatie over deze triathlon is te vinden op eu.ironman.com.

In juni 2016 hebben Edson Olf en Michiel Heynen een weddenschap afgesloten en zich ingeschreven voor de Ironman 70.3 in Costa Rica. Hierna sloot ook al snel Vincent Gorka zich aan. Op 18 juni is het dan zover, dan start in de vroege ochtend de halve triatlon in Playa del Coco.

Om het allemaal extra bijzonder te maken wordt geld ingezameld voor een goed doel. Hierbij is gekozen voor Kika. Daarnaast heeft Gulden deze geweldige actie gesponsord (zie foto). En uiteraard kan iedereen een bijdrage doen middels het overmaken van bedrag in Gulden. Uiteraard komen ook die donaties ten goede aan Kika.

Meer over deze actie en het Costakika team is te vinden op costakika.nl.