Bereken opbrengst witness account met Projectify

03 Jun 2017 in de rubriek Software

Zoals we al eerder berichten (Hoeveel worden jouw Guldens waard?) kun je op Projectify uitrekenen wat het verwachte rendement is van de aanschaf van jouw Guldens. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de datum waarop jij je Gulden gekocht hebt in te voeren. Zodra de berekening klaar is krijg je een overzicht met daarop het rendement tot vandaag en het verwachte rendement over 1 maand, 1 jaar en 2 jaar.

Binnen enkele maanden wordt Prime geactiveerd. Prime is een uitbreiding op het Gulden netwerk waarmee extra beveiliging, stabiliteit en zekerheid mogelijk wordt gemaakt. Meer over Prime is te lezen in een artikel dat we eerder publiceerden, Gulden stelt white paper Prime beschikbaar. Na de activatie van Prime is het mogelijk om een witness account aan te maken welke extra controles doet op het netwerk. Hiervoor moet dan een vrij instelbaar aantal Guldens voor een bepaalde periode vastgezet worden en 24/7 verbinding met het netwerk zijn. Elk witness account ontvangt hier een beloning voor, afhankelijk van het aantal Guldens en de tijd dat deze vastgezet worden. In de White Paper van Prime wordt dit verder toegelicht. Voor degenen die een witness account willen aanmaken maakt Projectify het vanaf nu mogelijk om uit te rekenen wat de opbrengst van een witness account kan zijn. Uiteraard zijn hier veel aannames gemaakt daar Prime nu nog niet actief is, maar het geeft zeker wel een aardig beeld van de te verwachten opbrengst.

Wil je ook uitrekenen of een witness account voor jou rendabel kan zijn? Bezoek dan de website van Projectify, vul het aantal Gulden en de periode waarop je deze wilt vastzetten in en je krijgt direct een indicatie van de opbrengst hiervan.