Betaal met Gulden op het dancefestival Groove Garden

25 Apr 2017 in de rubriek Betalen

Groove Garden is een Nederlands dancefestival welke jaarlijks in de openlucht wordt gehouden in de Limburgse stad Sittard. Het festival van drie dagen wordt georganiseerd door Fun Sensation, welke onder andere ook het Oktoberfeest in Sittard organiseerd. Groove Garden is in 2005 begonnen als een eendags festival welke destijds een paar honderd bezoekers trok. In de tussentijd is Groove Garden uitgegroeid tot een festival waar jaarlijks ongeveer 15.000 bezoekers op af komen.

Tijdens Groove Garden worden op meerdere podia verschillende house- en dancestijlen gedraaid door vooral nationaal maar ook internationaal bekende dj`s. Een overzicht van deze dj`s alsmede meer informatie over het festival zelf is te vinden op de website van Groove Garden.

Wat verder opvalt dit jaar is dat consumptiemunten ook met Gulden gekocht kunnen worden. Daarmee heeft Groove Garden een primeur binnen de festival wereld. Met Gulden kun je snel, veilig en makkelijk met je mobiel betalen. Een alternatief betaalmiddel waarmee ook al op veel andere plaatsen betaald kan worden.

Groove Garden vindt dit jaar plaats van 19 tot en met 21 mei op het voormalig CIOS terrein, Sportcentrumlaan 2, te Sittard.

Meer weten over Gulden? De Gulden community zorgt ervoor dat nieuwe ideeën tot leven komen en dat vragen van nieuwe gebruikers worden beantwoord. Op de Gulden Slack kan iedereen terecht voor vragen, delen van ideeën of om kennis te maken met de mensen achter Gulden. Aanmelden hiervoor kan via gulden.com/join.