Nieuwe versie desktop portemonnee 1.6.4

25 Apr 2017 in de rubriek Software

Vandaag is een nieuwe versie beschikbaar voor de desktop portemonnees van Gulden. In deze nieuwe versie, 1.6.4. zijn diverse bugs opgelost en is belangrijke functionaliteit (read only wallets) toegevoegd voor partijen welke diensten bouwen op Gulden zoals Nocks. Deze update is niet verplicht om te installeren maar het wordt aangeraden om altijd de laatste versie van de software te gebruiken. De nieuwe portemonnee kan hier gedownload worden.

Voor nieuwe installaties is de eerste synchronisatie met het netwerk enorm verbeterd. Dit scheelt nieuwe gebruikers van Gulden veel tijd. Daarnaast is een bug opgelost in het transactie overzicht welke soms alle transacties toonde in plaats van alleen die van het actieve account. De technische achtergrond en verbeteringen aan de nieuwe versie kunnen nagelezen worden op de blog van de ontwikkelaars van Gulden.

Prime

Een belangrijk project waar op dit moment ook aan gewerkt wordt is Prime. Met Prime zullen transacties sneller gevalideerd worden waarmee afrekenen straks nog veiliger en sneller zal gaan. Prime zal medio mei gereed zijn zoals ook op de blog van de ontwikkelaars van Gulden te lezen is.